Universal Viewer <div class="loading">

<div id="uv-1" class="universal-viewer viewer">
 <div style="width: 1512.68px; height: 600px;">
  <div class="loading">
  </div>
 </div>
</div>

This is all that I am getting with the Universal Viewer. It won’t display anything. Any insight will help. I viewed old problems but nothing worked.

System information
Omeka S
Version 	3.1.1
PHP
Version 	7.2.34-26+ubuntu18.04.1+deb.sury.org+1
SAPI 	apache2handler
Memory Limit 	1024M
POST Size Limit 	1000M
File Upload Limit 	1000M
Garbage Collection 	Yes

Extensions 	apache2handler, bcmath, bz2, calendar, Core, ctype, curl, date, dom, exif, fileinfo, filter, ftp, gd, gettext, hash, iconv, imap, intl, json, libxml, mbstring, mysqli, mysqlnd, openssl, pcre, PDO, pdo_mysql, Phar, posix, readline, Reflection, session, shmop, SimpleXML, sockets, sodium, SPL, standard, sysvmsg, sysvsem, sysvshm, tokenizer, wddx, xml, xmlreader, xmlwriter, xsl, Zend OPcache, zip, zlib


Disabled Functions 	, pcntl_alarm, pcntl_async_signals, pcntl_exec, pcntl_fork, pcntl_getpriority, pcntl_get_last_error, pcntl_setpriority, pcntl_signal, pcntl_signal_dispatch, pcntl_signal_get_handler, pcntl_sigprocmask, pcntl_sigtimedwait, pcntl_sigwaitinfo, pcntl_strerror, pcntl_wait, pcntl_waitpid, pcntl_wexitstatus, pcntl_wifcontinued, pcntl_wifexited, pcntl_wifsignaled, pcntl_wifstopped, pcntl_wstopsig, pcntl_wtermsig

MySQL
Server Version 	5.7.36-0ubuntu0.18.04.1
Client Version 	mysqlnd 5.0.12-dev - 20150407 - $Id: 3591daad22de08524295e1bd073aceeff11e6579 $
Mode 	ONLY_FULL_GROUP_BY, STRICT_TRANS_TABLES, NO_ZERO_IN_DATE, NO_ZERO_DATE, ERROR_FOR_DIVISION_BY_ZERO, NO_AUTO_CREATE_USER, NO_ENGINE_SUBSTITUTION
OS
Version 	Linux 4.15.0-162-generic x86_64

Do you have a public url ?
Sometime the universal viewer didn’t display because of a bad item or another js on the page that breaks it.

Sorry it took so long. BjBud Exhibit

After some testing. The new default theme inside of 3.1.1 will display the Universalviewer properly. I am not sure what has changed other than to start over with the new default and apply customizations to it again.

I kind of wish that I could make a sub-theme of the default rather than starting over.

This topic was automatically closed 250 days after the last reply. New replies are no longer allowed.