Public Page is broken


#1

Hi,
I was adding my first items but when I wanted to see how it looked in Public Page I got this error message. The only thing that was changed was the fileDerivatives.strategy that we changed from External_ImageMagick to Imagick. Has anyone had this problem before ? Thanks !

2019-04-15T11:46:22+02:00 ERR (3): exception 'InvalidArgumentException' with message 'Could not find file css/slick.css!' in C:\xampp\htdocs\omeka\application\libraries\globals.php:1288
Stack trace:
#0 C:\xampp\htdocs\omeka\application\libraries\globals.php(1247): web_path_to('css/slick.css')
#1 C:\xampp\htdocs\omeka\application\libraries\globals.php(1193): src('slick', 'css', 'css', '2.6.1')
#2 C:\xampp\htdocs\omeka\application\libraries\globals.php(1093): css_src('slick', 'css', '2.6.1')
#3 C:\xampp\htdocs\omeka\plugins\ConnectedCarousel\ConnectedCarouselPlugin.php(26): queue_css_file('slick')
#4 [internal function]: ConnectedCarouselPlugin->hookPublicHead(Array)
#5 C:\xampp\htdocs\omeka\application\libraries\Omeka\Plugin\Broker.php(154): call_user_func(Array, Array)
#6 C:\xampp\htdocs\omeka\application\libraries\globals.php(188): Omeka_Plugin_Broker->callHook('public_head', Array)
#7 C:\xampp\htdocs\omeka\themes\default\common\header.php(21): fire_plugin_hook('public_head', Array)
#8 C:\xampp\htdocs\omeka\application\libraries\Omeka\View.php(114): include('C:\\xampp\\htdocs...')
#9 C:\xampp\htdocs\omeka\application\libraries\Zend\View\Abstract.php(888): Omeka_View->_run('C:\\xampp\\htdocs...')
#10 C:\xampp\htdocs\omeka\application\libraries\Zend\View\Helper\Partial.php(109): Zend_View_Abstract->render('common/header.p...')
#11 [internal function]: Zend_View_Helper_Partial->partial('common/header.p...', Array)
#12 C:\xampp\htdocs\omeka\application\libraries\Zend\View\Abstract.php(350): call_user_func_array(Array, Array)
#13 C:\xampp\htdocs\omeka\application\libraries\globals.php(1664): Zend_View_Abstract->__call('partial', Array)
#14 C:\xampp\htdocs\omeka\application\libraries\globals.php(1664): Omeka_View->partial('common/header.p...', Array)
#15 C:\xampp\htdocs\omeka\application\libraries\globals.php(1678): common('header', Array)
#16 C:\xampp\htdocs\omeka\themes\default\items\show.php(1): head(Array)
#17 C:\xampp\htdocs\omeka\application\libraries\Omeka\View.php(114): include('C:\\xampp\\htdocs...')
#18 C:\xampp\htdocs\omeka\application\libraries\Zend\View\Abstract.php(888): Omeka_View->_run('C:\\xampp\\htdocs...')
#19 C:\xampp\htdocs\omeka\application\libraries\Zend\Controller\Action\Helper\ViewRenderer.php(912): Zend_View_Abstract->render('items/show.php')
#20 C:\xampp\htdocs\omeka\application\libraries\Zend\Controller\Action\Helper\ViewRenderer.php(933): Zend_Controller_Action_Helper_ViewRenderer->renderScript('items/show.php', NULL)
#21 C:\xampp\htdocs\omeka\application\libraries\Zend\Controller\Action\Helper\ViewRenderer.php(972): Zend_Controller_Action_Helper_ViewRenderer->render()
#22 C:\xampp\htdocs\omeka\application\libraries\Zend\Controller\Action\HelperBroker.php(277): Zend_Controller_Action_Helper_ViewRenderer->postDispatch()
#23 C:\xampp\htdocs\omeka\application\libraries\Zend\Controller\Action.php(527): Zend_Controller_Action_HelperBroker->notifyPostDispatch()
#24 C:\xampp\htdocs\omeka\application\libraries\Zend\Controller\Dispatcher\Standard.php(308): Zend_Controller_Action->dispatch('showAction')
#25 C:\xampp\htdocs\omeka\application\libraries\Zend\Controller\Front.php(954): Zend_Controller_Dispatcher_Standard->dispatch(Object(Zend_Controller_Request_Http), Object(Zend_Controller_Response_Http))
#26 C:\xampp\htdocs\omeka\application\libraries\Zend\Application\Bootstrap\Bootstrap.php(105): Zend_Controller_Front->dispatch()
#27 C:\xampp\htdocs\omeka\application\libraries\Zend\Application.php(384): Zend_Application_Bootstrap_Bootstrap->run()
#28 C:\xampp\htdocs\omeka\application\libraries\Omeka\Application.php(73): Zend_Application->run()
#29 C:\xampp\htdocs\omeka\index.php(23): Omeka_Application->run()
#30 {main}

#2

This error shouldn’t have anything to do with your choice of derivative strategy: it’s complaining that the theme is trying to load a file (css/slick.css) that doesn’t exist.

The error seems to be coming from the Connected Carousel plugin.


#3

I deleted the Connected Carousel plugin, and everything is working once again, thanks a lot !