Omeka Classic   Troubleshooting


Topic Replies Activity
About the Troubleshooting category 1 February 5, 2016
Move Exhibits to Main Navigation list 10 December 13, 2019
Get rid of old subdomain 3 December 11, 2019
Omeka Classic Access Issues 3 December 11, 2019
Why changing theme settings does not take effect? 3 December 10, 2019
TImelineJS iframe will not embed 4 December 5, 2019
Move server via rsync 2 December 3, 2019
Nothing happens when clicking on Add Input 19 November 22, 2019
Using gifs in Simple Pages 3 November 21, 2019
Move servers with different names 5 November 18, 2019
Admin Images Shortcode 3 November 16, 2019
Path to ImageMagic 3 November 15, 2019
Omeka URL issues after moving to new server 4 October 31, 2019
Adding image generates error message 3 October 28, 2019
Directory is not writable 4 October 28, 2019
Searching Omeka Database 5 October 25, 2019
Universal Viewer borked! 5 October 24, 2019
Trouble with Images in Exhibits 4 October 22, 2019
Mediawiki and Scripto: Invalid MediaWiki API URL 1 October 18, 2019
Invalid derivative storage size given 3 October 16, 2019
Screen goes blank when editing body of Neatline annotation 2 October 15, 2019
Image uploading works, but doesn't display 3 October 10, 2019
Data too long for column 'metadata' at row 1 4 October 9, 2019
Can't add items 8 October 1, 2019
"Zend_Session_Exception" 5 October 1, 2019
Previews not created 2 September 24, 2019
Site not searching certain words 8 September 23, 2019
Omeka Tour Builder Plugin not working properly 2 September 18, 2019
Map pins not appearing on public map 3 September 12, 2019
Retrieving Items in Omeka 2.7 3 September 9, 2019